Varför vi behövs

europe_mapVi stärker er utvecklingsförmåga

Genom att tillgängliggöra utvecklingsprocesser och resurser knutna till EU´s fonder och program kan vi förbättra våra kunders förmåga att anta lokala, regionala och nationella utmaningar.

Vi arbetar i Europa

Mot den bakgrunden är det inte konstigt att vi även får internationella förtroenden. Det har hittills främst gällt utvecklings- och utvärderingsuppdrag inom t ex tidiga skolavhopp, integration, stadsutveckling och transnationell samverkan.

Vi erbjuder en tryggare utvecklingsresa

Genom att tillföra spetskompetens arbetar vi för att minska risker, öka prestanda och säkra effekter av utvecklingsprojekt. Vi arbetar med beprövade metoder och verktyg, på ett innovativt och resultatinriktat sätt, tillsammans med våra kunder. För att lyckas med detta är vår ambition att skapa tydlighet i våra leveranser när det gäller vad som ska göras såväl som vad det kostar.

Hur kan vi hjälpa er?

Våra EU-tjänster är ofta anpassade till varje kunds behov och förutsättningar. Ofta handlar det om att bygga upp kundens egen kapacitet där vi erbjuder en mix av följande tjänster:

  • Projektutveckling
  • Utredning och utvärdering
  • EU-strategisk rådgivning
  • Utbildning
  • Projektadministration

Nya kunder

Vi erbjuder nya kunder en kostnadsfri analys. Syftet är att se om vi kan stärka ert utvecklingsarbete med processer eller resurser kopplade till EU´s fonder och program. Analysen tar inte mer än ca 60 min och presenteras som en övergripande rapport som ställer era utmaningar och ert utvecklingsarbete mot de möjligheter som ligger i vårt medlemskap i EU. Intresserad – ring eller mejla någon av våra kundansvariga konsulter.