European Minds

Kunskap och erfarenhet som ger tillväxt i era utvecklingsprojekt.

Håll ut – vår webbsida är under uppbyggnad!

Vi har arbetat med processtöd och projektutveckling i mer än 20 år, med alltifrån att initiera olika projekt till att utveckla dem. Genom åren har vi utvecklat fler än 2 000 olika projekt. Vi hjälper dig att hitta den externa finansiering du behöver. Till exempel stödjer vi dig i framtagandet av ansökningar, gör finansieringsanalyser och hjälper dig med den formalia som behövs. Ett projekt innehåller många administrativa delar. Vi kan stötta, utbilda och ta ett helhetsansvar. Vi hjälper dig att lyckas med ditt projekt. Att leda ett projekt ställer höga kompetenskrav. Inte minst när de är finansierade med externa medel. Vi har genom åren lett hundratals olika projekt och vet hur ett projekt blir framgångsrikt.

European Minds arbetar utifrån egna framtagna metoder som vi utvecklat i mer än 20 år. Du får utvärderingar som svarar upp mot mål och riktlinjer, som alltid går i linje med externa finansiärers krav. Vi genomför kvalificerade utredningar, kartläggningar och analyser. Det kan till exempel handla om att ta fram underlag för att kunna gå vidare med projekt eller inför beslut som ska tas.Vårt europeiska nätverk är mycket stort, i alla EU:s länder och på olika nivåer.

Vi verkar bland annat i flera internationella projekt, som koordinatorer samt moderatorer vid transnationella events.Vi skräddarsyr våra utbildningar efter dina behov, till exempel inom projektkunskap styrgruppsarbete och horisontella kriterier. Vi anlitas även flitigt som föreläsare och moderatorer.

European Minds tjänster hjälper företag, organisationer och branscher att utvecklas. Tillsammans med oss når du nya höjder. Det kan handla om alltifrån att utveckla din organisation, hitta finansiering till nya satsningar, stimulera en bransch, genomföra en utbildning eller utvärdera ett projekt till att skapa idéprocesser när du är i behov av innovation och nya tankar.

European Minds var ett av de första företagen i Sverige att hjälpa kunder med EU-relaterade frågor. Sedan dess har vi arbetat med tusentals kunder och utökat våra tjänster till en betydligt bredare marknad. I dag arbetar vi med kommuner, företag, ideella föreningar och stiftelser i hela Europa. Alltifrån näringslivskontor på kommuner till dataspelsföretag till organisationer som Röda korset.

Vi vilar på en värdegrund av allas lika värde. Därför är vi bland annat ofta involverade i arbeten som stöttar socialt utsatta i samhället. Det kan till exempel vara uppdrag och projekt gällande tidiga skolavhopp, drogmissbruk eller integration. Vi brinner för att få andra att växa, både företag och individer. Att hjälpa människor att uppnå något de först inte trodde var möjligt är en oslagbar känsla för oss!

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer!